Bloggen til Håvard

Strava

Er det mange av dere som bruker Strava som treningsverktøy eller? Med ny Garmin pulsklokke har jeg oppdaget både Garmin Connect og Strava. Det artige med sistnevnte er jo at man kan opprette "segments" hvor man kan sette tidsrekorder og sammenligne seg med andre eller selv selv. Hadde jo vært artig og laget et segment for Gyland Rundt, tempoløypa og noen av de verste bakken i Flekkefjordsområdet...

Live fra Geilo 24

Olav Fjære, Tommy Johansen, Arne Tagholdt og Hege Linn Eie Vatland deltar for Flekkefjord SK. Her er noen oppdateringer jeg har mottatt på sms:

12:47 - 48 runder var det. Ble nr 3 totalt av alle lag. 3 runder foran nr 2 i mix-klassen.

12:28 - Seier 49 runder

09:58 - Kranken min løsnet. Tommy måtte fullføre min runde. Heldigvis hadde vi en ledelse med 4 runder, men taper til herrelag. Lå som 3 blant dem.

08:15 - Nå er det smerte.

05:57- Enda mer regn. Vi leder med 35 runder. Beste herrelag har 36. Nummer to 35.

Status fra Gran Canaria

Gran Canaria 2011Gran Canaria 2011Her på Gran Canaria koser vi oss på sykkelen i sol og varme. Da vi kom til øya på lørdag ettermiddag kriblet det i beina etter å sykle. Vi rakk å teste sykkelen en tur før det ble mørkt. Søndag syklet vi til det høyeste fjellet og mandag ble det enda flere høydemeter 3174hm og 7t20min.

Birkebeinerrittet 2010

De sa Birken umulig kunne bli like ille som i 2009, men det var ikke sååå langt unna... Det var muligens noe mindre gjørme og litt mindre intenst regnvær, men det sprutet vann, grus og sauedritt fra bakken hele tida. Klokka mi viste forøvrig gjennomsnittstemperatur på 7 varmegrader...

Trening fjerde juledag

På den berømte fjerde juledag var vi fire stykker på trening: Roy, Hege Linn, Ole Bernt og Håvard (meg). I byen var det nydelige 2 kuldegrader, men på Lille Eigås viste termometeret hele 10 minus! Som turist fra Oslo var jeg ikke heeelt forberedt på kulda, men det var bare fingrene og skinka som ble lettere forfryst...

Idrettsskolen

Hege Linn og jeg (Håvard) vikarierte for Arne i forbindelse med idrettsskolen. Vi prøvde så godt vi kunne å holde styr på 3 puljer med 9-åringer, noe som gikk veldig bra, men litt lærerpedagogikk hadde nok vært en bra ballast...

Birkebeinerrittet 2009

Jeg synes det er galskap at 17 000 mennesker frivillig sykler 94,6 km i regnvær og gjørme. Kommentatoren på VG-TV sa det på denne måten:

"De må nesten være bedre til å svømme enn til å sykle."

Hvordan trene i Asia?

La det vaere sagt, det er ikke alltid like lett aa trene paa ferie. Avslapping i skyggen frister ofte mer enn en lopetur paa stranda i 30 varmegrader... Jeg har derimot provd aa faa inn litt alternativ trening:

 

Byneset-Klæbu Rundt

Søndag syklet jeg det klassiske turrittet Byneset-Klæbu Rundt i Trondheim. Tilfeldigheter gjorde at jeg hadde blitt plassert i pulje 3, men det var egentlig helt OK, for jeg var veldig usikker på formen.

Årets første ritt, 10 km tempo

Årets første bedriftsritt, Vårspretten 10 km tempo, gikk av stabelen tirsdag 21. april i Trondheim. Bortsett fra uka på Gran Canaria så har kroppen min føltes litt tung denne våren, så jeg var spent på utfallet.

Syndiker innhold