Bloggen til Hege Linn

Nyttårsturen til Jøssingfjorden

Årets tradisjonelle nyttårstur ble en suksess. Den ble ikke så rolig som "oppskriften" , men gøy var den og Aldri før har vi hatt slikt mildvær. Ved Jøssingfjorden spiste vi et par julekaker før returen til Flekkefjord. Turen tok 3timer og 20minutter. Kjetil var ikke lett å roe ned i dag:-)

De som deltok i dag var Arne Tagholdt, Jan Gunnar Helleren, Roy Gjemlestad, Kjetil Hanssen og Hege Linn Eie Vatland.

Takk for en morsom tur. Det var godt for meg å komme igang igjen etter mye sykdom i hele desember. Etter turen i dag slapp forkjølelsen taket. FANTASTISK !

Mtb trening

Det blir ikke organisert mtb trening onsdager denne uken og i romjulen.

Flott klubbtrening

I kveld var vi 10stk på mtb treningen. Turen gikk fra Flikka Skytterlag, videre til Søyland. Roy guidet oss en tur i Søylandsheia og når Roy stopper og sier:"jeg tror jeg slipper ut litt luft".... Vet man at terrenget blir krevende. Vi hadde en flott og variert tur i et gøy terreng , og i et nydelig vær.

Medlemskveld hos Lille Eigås Sport

Torsdag 24/10 inviteres alle medlemmer til Lille Eigås. Vi holder åpent for klubben fra kl.20-2130.

Vi lover knallgode tilbud, kaffe og kake! Velkommen!

Hulderrittet

Hei alle jenter! 

Oppfordrer alle jenter til å stille på Hulderrittet på lørdag. Det er allerede over 200 påmeldte. Les mer på Hulderrittet.no

Triathlon i Kvinesdal 28.juli.

28. juli kl.12 inviterer Kvinesdal triathlonklubb til konkurranse i Kvinesdal. Infomøte 11.30 ved stadion.800m svømming, 35km sykling,5km løping. Det er mulig å stille med stafettlag. 

Første jentetrening i 2013.

JentetreningJentetrening

Mandag 13/5, startet vi opp igjen med jentetrening. Vi syklet fra Pizzabakeren til Lilledrange.

Noen nybegynnere og noen med mer erfaring møtte opp. Vi hadde en koselig, rolig og sosial tur.

På disse turene skal alle bli tatt vare på , så ikke vær redd for å møte opp. 

Spinning onsdag 3/4

Det blir spinning på Trimeriet på onsdag kl.20.30.

Dagens tur :-)

I nydelig sol og 5 grader ble vi 4 stk på søndagstur, Jan Terje Strømland, Hans Jørgen Fedog ,Tom Ove Kaland og Hege Linn Eie Vatland. Det var stort sett tørr og fin asfalt helt til vi kom til Tronvika. Vi syklet litt oppover Tronåsen, men måtte snu pga svært glasert vei. Da ble det litt styrketrening, mens vi ventet på pappa som fraktet oss trygt gjennom tunnellene.

turtur

Rolig langkjøring søndag 3/3.

Jeg starter fra Eie i morgen kl.10.00. Turen går til Åna Sira, Sokndal og videre til Moi. Hesten er skodd med piggdekk og jeg har varm drikke på beltet. Det blir ca 5 timer helt rolig og alle er velkommen med på turen:-)

Syndiker innhold