Trening søndag 14/2-10

Skrevet av Arne:

Idag , Søndag 14 februar har vi hatt en dag hvor begivenhetene har stått i kø. Vi startet dagen med å sykle i rekke, 8 syklister tilsammen. Planen i dag var en 5 timers tur, og den turen skulle vise seg å gå inn i historiebøkene for Flekkefjord Sykkelklubb. Det begynte med at Arne punkterte nede i Mogan, den første av ialt tre punkteringer på samme mann den dagen. Stigningene mot toppen av Ayacata begynte bra med mye gode bakker og et upåklagelig humør på alle sammen. Så kom regnet, og oppover gikk det og kaldere ble det. Harde gutter og jenter fra Flekkefjord hadde ingen problemer med det, men det ville liksom ikke slutte dette regnet. Veien ble dårligere og nye punkteringer og stans i syklingen gjorde etterhvert til at kulda snek seg inn i kroppene våres.

Verre skulle det bli og da vi endelig kom til toppen skulle vi suse nedover i et piskende regnvær etterfulgt av kraftige vindkast. Vi ble så kalde at vi måtte kaste oss inn på en restaurant i fjellheimen for deretter å begi oss ut med armhevinger til spanjolenes store undring. Varm sjokolade ble bestilt og deretter varm kyllingsuppe som ble fortært i en rekordfart. Den glovarme, tomme bollen ble brukt til å varme kroppene våres, og akkurat denne glupisen skal Hege Linn ha æren for.Det så rart ut der vi satt og romsterte på bollene, stivfrosne, men med et upåklagelig godt humør. Så var det nedover fjellene igjen, like kalde, enda mer regn og enda kaldere ble det.Vinden kastet oss rundt i bakkene. Etter en stund kom vi ned mot Playa del Ingles og nå sluttet regnet. Det ble varmere og sola kom frem. Hvorfor i helsike syklet vi ikke nede i lavlandet denne dagen?

Oppsummeringen denne dagen fra Arne, Tommy, Ole Bernt, Hege Linn; Lars ,Evy, Roar og Geir ble at vi hadde hatt en minneverdig tur. Alle var fornøyde, alle hadde fått ei god treningsøkt og ingen var sure. Snakk om superstart for gjengen fra flekkefjord.

 

Hilsen Arne

Fole spreke!

Dere er jo helt rå! Flott å se at en gjeng flekkefjæringer skaper litt liv blant spanjolene Cool og artig å se bilder. Kos dere de siste dagene!