Søndagstrening

Det er lite oppmøte på søndagstreningene for tiden, kommer fra nå av til å starte mine sykkelturer fra Feda, om noen vil være med (hadde vært fint) kan de ringe meg på tlf.nr: 97477577

Vil være bortreist søndag 20.10, 03.11og 10.11

Vil også minne alle om trening MB hver onsdag kl 1800 fra flikka, Roy har mange fine turer.

 

Jan Terje

Takker for ett kjempeopplegg så langt i år :-)

Vil bare benytte anledningen til å takke Jan Terje for hans innsats i år - utrolig flotte søndagsturer. Det går nå mot vinter og det virker som flere hiver seg på rulla innendørs. Jeg legger ut på Facebook gruppa Syklister i Flekkefjord når jeg tar meg en planlagt tur - det er bare å hive seg på for de som vil. Har planer om å bruke CXen ute når været er tålig. Ellers støtter jeg opp om Jan Terje - MTB sykling med Roy er knallgøy - anbefales virkelig.