Colourline-Setesdal 2014

Så var touren over for denne gang. 10 FSK ere stilte på startstreken denne gang.

10 kom også i mål. Rune Jensen, JAn Terje Strømland, Kenneth Egeland, Tollak Nedland, Lars Tommy Nedland, Arne Tagholdt, Tommy Johansen, Bjørn Djuphagen Svela, Christoffer Grytten og Tom Ove Kaland.

Alle 10 kom også imål, men det kostet i motvinden opp mot byklebakkene. Muligens har aldri rittet vært så hardt som dette året enda sola var opp og smilte til oss.

Tom Ove, Arne(undertegnede) Tommy og Christoffer startet med Lyngdal 5.30, gruppa som virket kjempesterk ut fra mål. Aldri har jeg syklet 7-8 mil så raskt som denne gang.

Faktisk gikk det så kjapt at vi tok igjen KCK som hadde satt seg mål på 5.20. Når vi kom bak denne gjengen og tok dem igjen med 5minutt allerede etter 10 mil kan man jo bare lure på hva de tenkte. Kjørte vi 5.15 fart og hvor skulle dette ende ?

Personlig hadde åpningen vært for hard for meg. Jeg slet og hadde brukt mye krefter i rulla de første milene med Lyngdalsgjengen som forøvrig må sies å ha vært et kjempesterkt lag. Tommy og Christoffer måtte slippe litt etter Evje og jeg trodde muligens jeg skulle ta meg inn igjen hvis det bare kunne gått ørlite grann saktere en liten stund etter flaskebytte.

 Det gjorde dessverre ikke det. Tempoet ble bare satt ytterligere opp  og jeg maktet ikke å følge lenger enn til ca 15,5 mil. Da måtte jeg ned i grøfta og spy, drikke, spise og så sette meg på sykkelen igjen. Mens jeg rullet videre alene kom Christoffer bak meg og etter enda en stund kom Tommy sammen med Dalane Sykkelklubb. De hadde en fart som det var helt kurant å følge etter og dem trillet vi i mål med. Sterk motvind gjorde til slutt til at tidene aldri ble gode denne dagen. Arne,Tommy og Christoffer kom i mål på drøye 5.54 og Tom Ove klarte dagens bragd med å følge Lyngdalslaget inn på tiden 5.42. Tom Ove dro i rulla hele dagen og fikk endelig betalt for vinterens kolossale treningsmengde. Kjempesterkt !

Med gode vindforhold hadde Lyngdalslaget garantert kommet i mål på  under 5.30

Lyngdalslaget var kjempekjekke å kjøre sammen med. Takk for Touren!

Bjørn kom også imål på den gode tiden 6.26 og rett etterpå kom Kenneth og Jan Terje.

Neste helg er det Tour des Fjords som klubbtur. Det gleder vi oss alle til !