Helgens Spinning på Trimmeriet

Da har vi gjennomført 2. forsøk av 4 med lørdagsspinning på Trimmeriet. Denne gangen hadde vi og en økt før voksne deltagere etter ungdommen.

1 økt med ungdommen var en 3 x 8 min bakkedrag med bruddforsøk. Mye jobbing, deilig resultat. Fantastisk å se at hele 14 ungdommer møter opp til sykkeltrening på en lørdagsmorgen. Dette motiverer oss veldig.

2 økt var med de voksne, 2 x 20 minutter under og over terskel. Hard økt med mye jobbing, flere av deltagerne hadde årsbeste i pulstopp på lørdag. Her var det 7 deltagere som børstet støv av gamle ferdigheter. Det er fint om flere tar veien neste lørdag.

Litt om gjennomføringen: Vi bruker videoer fra The Sufferfest. Disse er satt opp i et treningsprogram fra flere kjente trenere rundt om i verden. Bildemateriale er det UCI som står for. Det hele blir satt i sammen med musikk av en fyr med mye tid til overs og en uendelig lyst til å plage folk med bruddforsøk og spurtoppgjør og vips en har et treningsopplegg som motiverer de fleste.

Neste lørdag vil økta for de voksne gå av stabelen kl 09:00 og ungdommen fra kl 11:00.

NB: Påmelding må skje til Arne på tlf: 48284833 innen torsdag. De resterende plasser på økta kl 09:00 vil bli tilbudt Trimmeriets kunder.

Mvh

Arne og Tom Ove