Bloggen til Tommy

Tråkk 44 til lørdagen

Kan noen tenke seg å kjøre følgebil på lørdagens 44, trenger en bil bak turklassen og en bil bak konkuranseklassen. Eventuelt prøve å skaffe noen. KonAtakt Tommy 95734661

Helterittet

Hei, Lurte på om det var noen som var innteresert i Helterittet 13 AUG.?

Terrengsykelcupen

Hei, blir det noen 3 etappe i terrengsykelcupen iår, mangler denne

Mye Vann

Det ble en ekstrem tur med Roy fra flikka og rundt iskogene opp til Lona og opp til Nonefjell, ned mot storedrange hvor det var mye vann og store bekker,vi måtte vasse opp til skrittet 2 plasser, så det var godt vi kunne løpe oss varme etterpå. En tur som legges på hardisken, 1,57 min.

Onsdagstrening

Onsdagstreningen idag 13-11 blir selvtrening, p.g.a sykdom

KLUBBMESTERSKAP

Når blir klubbmesterskapet?

Huldrerittet

Ser med glede at det var 2 deltagere fra Klubben på lørdagens utgave av Huldrerittet. Tenker at det var en del jenter/damer i klubben som hadde funnet stor glede av deltagelse på dette.

Gratulerer til Camilla Skoland med en flott 55 plass totalt og til Marlene Midtbø som jeg tror fikk en erfaring og en flott tur.

Spinning

Det blir ingen spinning på onsdag 20/3 med Flekkefjord sykkelklubb. Kommer tilbake med mere info om det blir spinning i april måned.

Dette var en sjekk for interesse for spinning med klubben, og planen er å starte opp til høsten og gjennom vinterhalvåret

God påske

Spinning

Påmelding for spinning 13/3 trimeriet kl 20.30 gjøres på sms til Tommy mob 95734661

Påmelding

Påmelding til spinning på trimeriet onsdag 6/3 kl 20.30 til Tommy på sms mob 95734661 innen tirsdag 5/3

Syndiker innhold