Antall besøkende på hjemmesiden

Hege Linn etterlyste litt info om antall besøkende på flekkefjord-sk.com. Legger ved et bilde som viser statistikk. Her er betydningen av de to viktigste kolonnene:

Statistikk for websidenStatistikk for websidenUnique visitors: Selv om en person er inne på hjemmesiden nesten hver dag, så telles det fortsatt som bare ett treff per måned. Så langt i November har da i teorien 77 unike personer (eller datamaskiner/IP-adresser) besøk websiden.

Number of visits: I dette tilfellet vil Hege Linn stå for ca. 30 treff i en måned hvis hun besøker hjemmesiden én gang per dag.

Kjapp hoderegning tilsier at vi har omtrent 16 treff på siden hver dag, men noen av disse er sikkert sammen personenCool

Når det er sagt, så bør man

Når det er sagt, så bør man kanskje ta tallene med en klype salt. Jeg har egentlig litt vanskelig for å tro at flere hundre ulike personer besøker siden vår...

Samtidig så er det jo slik at jo flere artikler og blogginnlegg vi skriver, jo oftere dukker siden opp i søkemotorer som Google o.l. Søker man f.eks. på "treningssamling malaga" så dukker forumtråden om sydenturen opp... Så man skal ikke se vekk i fra at en del ukjente folk også dumper innom siden innimellom.

Kult!

227 forskjellige personer som har besøkt hjemmesiden i oktober, dette er jo mange!!!

Takk for info Håvard!